Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
55 reviews

Applicaties in de cloud

Het werken in de Cloud is al bijzonder efficiënt, maar wordt nog eenvoudiger en aantrekkelijker door applicaties toe te passen. Veiligopwegnaardecloud.nl biedt uiteenlopende applicaties aan en kan tevens het beheer ervan op zich nemen.

Voor de Cloud geschikte applicaties
Wanneer u gebruikmaakt van de Cloud is het niet nodig om te leren werken met nieuwe software. Alle gangbare programmatuur die u momenteel tot uw beschikking heeft, functioneert ook in de Cloud. Applicaties vergroten de efficiency van het systeem echter aanzienlijk. De meeste Windows-applicaties werken ook in de Cloud.

Applicaties die veel in de Cloud gebruikt worden zijn onder andere AccountView, AFAS, AminView, Exact, Infine, Kluwer, Lodder, Mamut, Mendrix, Snelstart, Unit4 en Visma.

Behalve dat het gebruik van apps het werken in de Cloud ten goede komt, zijn deze uitbreidingen om meer redenen interessant. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw online werkplek door middel van applicaties geheel te personaliseren en naar eigen inzicht te structureren. Updates en het maken van back-ups worden automatisch uitgevoerd, en de beveiliging is in professionele handen.